30 Kasım 2007 Cuma

Yaşamın içinde ne varsa bu kitapta…
KLİmalı Espriler
Menemen Lisesi Tarih Öğretmeni Alibey Doğan, “Klimalı Espriler” adını taşıyan ilk kitabını düzenlediği imza günü ile halka tanıttı.
Yaşamın içinde ne varsa tümünü bulabileceğiniz bir kitap ortaya koymaya çalıştığını söyleyen Alibey Doğan’ı ilk kitabının imza gününde dostları yalnız bırakmadı. Meraklı kitap kurtlarının gün boyu süren imza gününe ilgisi dikkat çekti.
Menemen Lisesi Tarih Öğretmeni Alibey Doğan, “Klimalı Espriler” adını taşıyan ilk kitabını, İlçemiz Lise Yolu üzerindeki Mavi Kırtasiye’de düzenlediği imza günü ile Menemenlilere tanıttı. Farklı yaş gruplarından kitapseverleri ağırlayan Alibey Doğan, bir hayalini daha gerçek etmenin mutluluğu içerisinde kitabına ilgi gösterenlerle sohbet etti, kalemiyle anlatmak istediklerini zaman zaman dile geldi.
18 yıllık öğretmenlik hayatı süresince eline geçen tüm makale, gazete, dergi gibi dokümanlarda ilgisini çeken özlü söz niteliğindeki tüm yazıları biriktirdiğini, bu birikimlerini kendi dünyasında harmanlayarak ilk kitabını oluşturduğunu açıklayan Alibey Doğan, kitap yazma işine son 1 yıldır yoğunluk verdiğini söyledi.
“Tek bir cümle için kitap satın aldığım olmuştur” diyen Alibey Doğan, hikâyeler, şiirler, kıssadan hisse ve taşlıYorumlara yer verdiği “Klimalı Espriler” adındaki ilk kitabında; insanlar arasındaki diyalog eksiklikleri, yaşamda yüzleşemediğimiz gerçeklerimiz, hayatın gerçek anlamı gibi konulara yer verdiğini, yaşama dair ne aranırsa bu kitapta bulabileceğinizi söylüyor.
Alibey Doğan’ın okuyucularına bir de müjdesi oldu ve yeni bir kitap hazırlığı içinde olduğunu açıkladı.
İyi bir okur olduğunu açıklayan Alibey Doğan yazmayı da sevmiş görülüyor.
- - - - - - - Haber: Hüsamettin DOĞAN

“KLİmalı Espriler” kitabını edinme adresi :
Bynet - Bülent Yılbaş
Lise Yolu No-94/A
Menemen - İZMİR
................ Tel: 0232 832 96 97

Hiç yorum yok: